Těstovinový salát s tuňákem
Ingredience: 300 g těstovin5 sterilovaných okurek250 g sterilované kukuřice250 g konzervovaného tuňáka1 majonéza1 cibulesůl a…
Ingredience
Do velké „holandské trouby“ (speciální zapékací litinový hrnec) přidejte květák s pizzovou omáčkou a dobře promíchejte. Přiveďte omáčku na teplotu varu nad středním ohněm a jednou při probublávání snižte teplotu na vaření. Zakryjte hrnec a nechte květák vařit až do změknutí, asi 15 minut.
Předehřejte troubu na 180° C. Ve středně velké misce smíchejte vejce, strouhaný sýr Romano, sýr ricotta, italské koření a sůl. Dát stranou.
Poté, co je květák měkký, přidejte špenát a opařte, abyste vařili přebytečnou vlhkost v hrnci, abyste zajistili, že konečný výsledek nebude vodnatý. Vyjměte hrnec z tepla a mícháme ve směsi vajec a sýrů. Nahoru s drceným sýrem.
Pečeme 30 minut, dokud se vajíčka neusadí a sýr je nahoře bublinu. Nechte nádobu vychladnout po dobu 10 minut a poté ji nechte vychladnout. Zbytky skladujte v hermeticky uzavřené nádobě v chladničce po dobu až 5 dnů.
Zdroj https://lexiscleankitchen.com/cauliflower-baked-ziti/